Benet

Ajaj i benet fortfarande!
Kan inte vara vanlig träningsvärk, gör så förbannat ont så jag har svårt att ens kunna gå. Var nog lite väl ivrig när det gällde löpningen :)
Vilar över helgen och hoppas på det bästa.

Nya skor och 1 km!

Tjooho!
Häromdagen köpte jag nya skor. Åh, vad jag studsar fram i dem!
Jag var ute och sprang sent igårkväll, skönt när det inte är så mycket annat folk ute tycker jag.
Sprang 1 km utan å stanna, det har aldrig hänt förr! Hade nog kunnat springa 1 km till om det inte var för att jag hade ont i benen. Det är alltid det som hindrar mig för att ta i mer. Så jag funderar lite på om jag ska träna lite styrka emellanåt, eftersom konditionen känns helt okej nu. Så det får nog bli ett gymkort när hösten och vintern tar fart.



Adidas Vigo


Bittert

Just nu känns det jäkla bittert.
Jag vägde mig igår. UPP lite över 1 kg. Vad ääär dettaaa? Jag hade ju räknat med NER minst 3 kg.
Gäller väl bara att kämpa på.

Var ute och gick 7,3 km precis iallafall. Nån gång måste väl vågen visa neråt :)


Jag skulle ju inte..

Jag skulle ju inte röra en fena idag hade jag ju tänkt mig. Men så fel jag hade!
Vid lunchtid strålade solen och jag kände mig rastlös, så det fick bli 5 km idag igen. Rundan jag går är helt perfekt, börjar med plan mark så man kommer igång lite lagom, sen nerför så man kan öka takten en aningen mer å sen stiger det en bra bit. Men vilken känsla att klara alla backar utan att tappa andan och känna sig helt skakis i benen. Sisita biten är nerförsbacke, det är den biten jag försöker att springa på. Om jag klarar hela backen ner och fram till huset har jag sprungit närmare 1 km, det är mitt uppsatta mål!

Nu på kvällskvisten blev det en tur med cykeln. Har inte cyklat sen tidigt i våras, så det var intressant att jämföra och se om jag klarade det lättare. Och vilken skillnad! Jag tror det knappt. Kan det vara sant? Sist orkade jag knappt ett endaste tramptag på hemvägen men nu trampar jag på som ingenting och inte alls särskilt anfådd heller. Det bevisar ju bara hur kass kondition jag hade förut. Nästan så att man blir rädd när man tänker tillbaka på det.

Det jag dock känner med min träning är att konditionen förbättras, men att jag istället blir helt slut i benmusklerna. Orken i flåset finns där, men inte i musklerna. Knepigt, men det blir säkert också bättre i framtiden.

Baka bröd

Idag hade jag egentligen tänkt att åka till stan och trängas. Men nej, det får bli en mysig hemmadag istället. Man måste faktiskt få unna sig det, utan att få dåligt samvete!

Har bakat bröd idag, fullkornsscones närmare bestämt. Lite längre ner på sidan hittar du receptet. Dom är verkligen supergoda och lätta och göra. På 15-20 minuter har man nygräddat bröd. Mums mums :)

Halvmil

Det blev visst 5km powerwalk idag ändå. Kändes inte alls nåt i kroppen av gårdagens 9 km.
Men jisses va jag sov gott inatt! Gick och la mig redan kl.21:30 igårkväll, och det har väl inte hänt på år å da'r! Vaknade utsövd kl.4 imorse, men såg till å somna om. Lite väääl tidigt att gå upp ;)

Får se när jag väger mig nästa gång. Hoppas på ett bra resultat, något annat vore konstigt!

9 km!

Härliga tider!
Inte ont i nacken längre och knät känns betydligt bättre.
Tänkte först bara ta mig en liten promenad på 3-4 km, gjorde lite ont i knät i början.
Men ju längre jag gick ju bättre blev det och jag kände inte alls för att sluta gå. Så det blev till slut 9 km! Det längsta hittills! Det blev t.o.m. lite löpning också.

Dagens matintag:
Frukost - Yoghurt med skivad banan
Lunch - Naturdiet-shake
Middag - 2 strömmingfiléer, potatismos och lingonsylt

Blev lite firande igår, så då slarvade jag. Blev en kaka och lite glass. MEN jag tillåter mig själv att unna mig något gott vid speciella tillfällen.

Imorn så blir det nog vilodag när det gäller träning. Känner mig rätt mör i kroppen efter dagens 9 km. Men har hittat ett magträningspass på YouTube, blir nog att jag kör det. Har provat det tidigare, och jag måste säga att man verkligen känner att det tar! De rekommenderar att man genomför passet (som är 8 minuter) 3 gånger/vecka. Har slarvat lite med det, men ska försöka bättra mig och faktiskt göra som dom rekommenderar och se om jag märker av något storslaget resultat. Man kan ju alltid hoppas :)

RSS 2.0