Dagens intag
Frukost: Havregrynsgröt med jordgubbssylt och mjölk.
Lunch: Kycklinggryta med röd curry, vattenkastanjer, haricots verts och morötter. Matvete och Keso-Mini till det.
Middag: Allévo-bar och vatten med pressad citron i.
Idag har jag inhandlat frysta hallon och blåbär som ska användas på gröten istället för sylt.
När jag gör min havregrynsgröt använder jag mig av AXA's Grynblandning som innehåller råg, vete havre och korn.
Till kvällen så ska jag nog unna mig lite varm choklad :).. (INTE gjort på o'boy-pulver, utan av riktig kakao!)
Lunch: Kycklinggryta med röd curry, vattenkastanjer, haricots verts och morötter. Matvete och Keso-Mini till det.
Middag: Allévo-bar och vatten med pressad citron i.
Idag har jag inhandlat frysta hallon och blåbär som ska användas på gröten istället för sylt.
När jag gör min havregrynsgröt använder jag mig av AXA's Grynblandning som innehåller råg, vete havre och korn.
Till kvällen så ska jag nog unna mig lite varm choklad :).. (INTE gjort på o'boy-pulver, utan av riktig kakao!)
Kommentarer
Trackback